Countus Beste Ondernemer van Twente

Joop van Keulen – Van Keulen Interieurbouw

Van Keulen Interieurbouw behoeft nauwelijks nog introductie. Het bedrijf, in 1944 opgericht door Lammert van Keulen, groeide uit tot een internationaal toonaangevend concern op het gebied van interieurbouw en projectinrichting. In de breedste zin van het woord want naast winkelinterieurs zijn de producten en concepten van Van Keulen terug te vinden in horeca, showrooms, bibliotheken en musea. Joop van Keulen manifesteert zich als een entrepreneur pur sang en groeide uit tot de pater familias. Niet alleen voor de familie maar ook voor zijn medewerkers. Met visie en zeker ook met een gezonde dosis humor leidt hij het bedrijf succesvol naar de volgende generatie. Een familiebedrijf in de beste Twentse tradities!

Ewald en Gert Huzink - Riwald Recycling Almelo            

Van oud ijzer naar waardevolle en herbruikbare grondstoffen. Voor de broers Ewald en Gerd Huzink heeft recycling van metalen geen geheimen meer. Begonnen met het slopen van Russische kazernes in voormalig Oost-Duitsland en afgedankte treinwagons vestigden zij Riwald eind jaren negentig weer in Nederland. Dankzij hard werken is dit uitgegroeid tot een ultramodern en imposant recycling-bedrijf. Riwald haalt uit restmateriaal en alle denkbare afgedankte producten waardevolle grondstoffen die door afnemers over de hele wereld worden hergebruikt. Daarmee levert de Almelose ondernemer een niet mis te verstane bijdrage aan de circulaire economie. Een gegeven dat erkenning en waardering verdient en waardoor het imago van de oud ijzer-boer voorgoed is gekanteld.  

Gerard Olde Olthof - Vtel telecom

Meer dan 13.5 miljoen Nederlanders vertrouwen op de dienstverlening van het Enschedese Vtel. Onder de bezielende leiding van Gerard Olde Olthof groeide de organisatie in enkele jaren uit tot toonaangevende dienstverlener op het gebied van hoogwaardige cloudtelefonie voor de zorgsector. Voor huisartsenposten in heel Nederland verzorgt Vtel verbindingen. Dankzij de hoge kwaliteit, een optimale service en betrouwbaarheid kan iedereen rekenen op snelle hulp. Naast de zorg profileert Vtel zich ook in de zakelijke markt met toenemend succes. Met de groei bewijst Gerard Olde Olthof te beschikken over de juiste strategische visie, zakelijk inzicht en het vermogen om een goed team aan zich te binden.

Gijs Westerbeek – Adwise

Gijs Westerbeek moest van ver komen. Hij stond niet graag op de voorgrond, maar heeft er nu alle recht op. Afkomstig uit de bouwmanagementhoek verlegde hij zijn focus op de ondoorgrondelijke wereld van zoekmachineoptimalisatie en online marketing. Een goede keuze waarbij hij zijn talent om mensen in hun kracht te zetten kon manifesteren. Inmiddels is Adwise met negentig professionals een leading digital agency dat door Google wordt geprezen. Een blinkend hoofdkantoor in Almelo is tevens de uitvalsbasis voor internationale groei. Zelfmanagende teams maken dat Westerbeek zijn blik kan verleggen en nieuwe goals kan nastreven. Impact hebben, daar gaat het om bij Gijs Westerbeek.

Copyright 2018 - Van Deinse Media BV