TOM’s Business Blow Out 3.0

Drie finalisten, drie categorieën, drie kernthema’s. Verdeeld over de middag en avond zal de Grolsch Veste bol staan van spanning en vreugde, niet in de laatste plaats gelardeerd met interessante sprekers. In drie tijdblokken van elk twee uur en met maximaal 100 aanwezigen.

Blok 1 - Arbo en Fitheid

De kick-off van TOM’s Business Blow Out is dit jaar voor het Fitste bedrijf. Na de ontvangst om 13.00 uur gaat om 13.30 uur het symposium met de titel Arbo en Fitheid beginnen. Partners en sprekers zullen zich buigen over thema’s als duurzame inzetbaarheid, de opgedane ervaring rond Covid-19 en het belang van een voortdurende aandacht voor fitheid en een gezonde leefstijl.

Na afloop maakt de jury bekend welke onderneming zich Fitste Bedrijf van 2020 mag noemen.

Aansluitend, van 14.30 uur tot 15.00 uur is er gelegenheid tot napraten en netwerken met een hapje en een drankje.

Blok 2 - Start-ups en Innovation

Van 15.00 uur tot 17.00 uur gaat het over een belangrijk thema: wat is de bijdrage van start-ups aan de Twente innovatiekracht en economie. Zijn starters de bron van vernieuwing, zijn een idee en ambitie alleen voldoende om succesvol te worden en hoe kunnen s worden ondersteund; vragen waarop een antwoord gezocht gaat worden. Naamgever van dit symposium-blok is de Enschedese HR-dienstverlener YER. Als kenner van de Twentse arbeidsmarkt zal YER een visie geven op de potentiële ontwikkeling van de starter als werkgever. Ook dit blok wordt afgesloten met de presentatie van de finalisten en uiteindelijk de bekendmaking van de Beste  van Twente in 2020.

Blok 3 - Futureproof economy en Finance

Het laatste timeslot, van 17.00 uur tot 19.00 uur, kent een breed thema: een toekomstbestendige economie en de financiële uitdagingen. Naamgever is Countus Accountants en Adviseurs; een partner die dagelijks de financiële thermometer afleest. Wat kan de regio sterker maken, hoe zorgen we voor een bestendige economie en een financieel gezonde bedrijfsvoering die bestand is tegen een mindere periode. Onderwerpen waar de sprekers hun licht over laten schijnen.

Voor en na het symposium is er vanzelfsprekend weer gelegenheid tot netwerken en met een hapje en drankje het symposium nog eens te evalueren. En niet in de laatste plaats wordt bekend gemaakt wie zich Beste Twentse Ondernemer van 2020 mag noemen!

Netwerkdiner

TOM’s Business Blow Out wordt afgesloten met een netwerkdiner met partners, sponsoren, finalisten en jury.

Copyright 2018 - Van Deinse Media BV