Kaarten bestellen

TOM's Business Blow Out moet weer een hoogtepunt worden voor het Twentse bedrijfsleven. Met De Grolsch Veste als perfect decor voor het event wordt het opnieuw een dynamische aaneenschakeling van show, gastronomie, interviews, et cetera. Dat alles in een unieke ambiance maakt TOM's Business Blow Out een netwerkevenement van formaat! Koop hier je entreebewijs voor €95,- excl. btw voor TOM's Business Blow Out!

Tafel reserveren
Daarnaast is het mogelijk om een tafel te reserveren. Geniet samen met je relaties van een interessant programma terwijl je tussen de verschillende thema’s door diverse gangen van topchefs krijgt geserveerd.

Gereserveerde tafel (10 gasten all-inclusive)                                                      € 855,- ex BTW

Losse kaarten all-inclusive                                                                                        € 95,- ex BTW

Reserveren kan via ageeth@vandeinsemedia.nl of bel 06-81085999

Coronamaatregelen
Bij de entree van TOM’s Business Blow Out is het noodzakelijk om je QR-code inclusief identiteitsbewijs  te laten te zien. Print deze uit of download de CoronaCheck app. Lees op coronacheck.nl hoe jouw vaccinaties, negatieve testresultaat of het bewijs dat je hersteld bent van corona kan vastleggen in je digitaal coronacertificaat (QR-code). 

Copyright 2018 - Van Deinse Media BV