22 juni 2018

TOM's Business Blow Out 2018

Noteert u 16 november vast in uw agenda? TOM's Business Blow Out 2018! Een avond vol informatie, netwerken, topgastronomie en natuurlijk de Twentse Zakenverkiezing. Een spectaculaire avond in De Grolsch Veste! De categorieën voor de Twentse Zakenverkiezing zijn ook dit jaar Countus Beste Ondernemer van Twente, Beste Twentse Startup en mkbasics.nl/BeLife Fitste Bedrijf van Twente.

Kandidaten nomineren?
De organisatie van de Twentse Zakenverkiezing stelt uw mening en inbreng zeer op prijs! Daarom roepen wij iedereen op om zijn of haar ideale kandidaat voor de Twentse Zakenverkiezing op te geven. U kunt kandidaten - met een korte motivatie - mailen aan info@vandeinsemedia.nlo.v.v. Twentse Zakenverkiezing 2018. 

Hoe fit is uw bedrijf? Vul de enquête in
Wilt u de thermometer in uw bedrijf steken om te meten hoe het gesteld is met de fitheid? En wilt u deelnemen aan de verkiezing van het fitste bedrijf van Twente tijdens TOM’s Business Blow Out? Vul dan HIER de enquête van mkbasics.nl en BeLife in.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________

1 december 2017

Aftermovie

Geniet van deze impressie van TOM's Business Blow Out 2017, gemaakt door Addictive Visual Communication.

Tot volgend jaar!

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

20 november 2017

Winnaars 2017

Het is voor onze jury niet makkelijk geweest, maar toch hebben ze drie winnaars aan kunnen wijzen.

Winnaar Countus Beste Ondernemer van Twente: Rene Eijsink - Eijsink BV!

Winnaar Mkbasics BeLife Fitste Onderneming van Twente: Dealerdirect - Bas Oude Luttikhuis

Winnaar Beste Start-up van Twente: Axign - Richard Langezaal en Jeroen Langevoort

Nogmaals van harte gefeliciteerd!

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

20 november 2017

Bedankt!

We blikken terug op weer een geslaagde editie van TOM's Business Blowout. Wij willen al onze sponsoren en partners nogmaals hartelijk danken voor hun steun en inzet. Zonder jullie geen geslaagde avond met interessante sprekers, heerlijk hapjes en wijnen en prachtig vuurwerk.

________________________________________________________________________________________________________________________________

16 november 2017

Geen verkiezing zonder prijzen!

Behalve een oorkonde, bloemen en de eeuwige roem krijgen de winnaars in de drie categorieën van de Twentse Zakenverkiezing natuurlijk een mooi prijzenpakket. Elhorst Wijnen levert drie magnum-flessen Prosecco, Van Deinse Media stelt voor ieder een mooi artikel in TOM-magazine beschikbaar en Concordia laat de deelnemers een fraai kunstwerk uitzoeken bij hun afdeling kunstverhuur om een jaar lang het kantoor op te fleuren.

Voor de winnaar van de titel Beste Ondernemer stelt OAD een dag lang een bus met chauffeur ter beschikking, zodat de titel goed gevierd kan worden. Subvention biedt de winnaar van de verkiezing Beste Start-Up een gratis Subsidie Scan aan. Glenn Ross Pure Gusto Herenmode stelt voor de winnaar van de verkiezing Fitste Bedrijf een kledingcheque beschikbaar.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19 oktober 2017

Finalisten Fitste bedrijf!

Ook de finalisten van het fitste bedrijf zijn bekend. Gerald Oude Alink/Adrie Michels van ROC van Twente en Bas Oude Luttikhuis van Dealerdirect.

ROC van Twente biedt haar studenten en medewerkers een gezonde school. D.m.v. een schoolplein met rookvrije plekken en veel groen en door een gezond aanbod aan eten in de kantine. Dealerdirect vindt gezond eten ook belangrijk. Zelfs de medewerkers die na 17.00 uur nog op kantoor werken kunnen in de kantine een gezonde maaltijd halen en zijn op deze manier niet afhankelijk van bezorgdiensten. Diverse medewerkers nemen ook samen deel aan sportevenementen. Aan de jury de lastige taak om de winnaar te gaan kiezen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13 oktober 2017

De kanshebbers!
Lastige keuzes voor de jury

Voor de jury van de Twentse Zakenverkiezing wordt het dit jaar een lastige puzzel. Zowel in de categorie Beste Ondernemer als Beste Startup zijn de kandidaten aan elkaar gewaagd, zo bleek al uit de eerste selectieronde.

Countus Beste Ondernemer van Twente
In de categorie Countus Beste Ondernemer van Twente zijn de drie genomineerden Inge Reijmer van I&O Research, René Eijsink van Eijsink en Marten Hinsenveld van HPValves. Drie fantastische en gepassioneerde ondernemers die vol passie voor hun bedrijf staan. Bedrijven die een sieraad voor het Twentse bedrijfsleven zijn!

Beste Startup van Twente
Ook bij de Beste Startup van Twente zal de jury het lastig krijgen om de beste kandidaat te selecteren. In de eindronde gaat het namelijk om Jurre Kuijper van No Nonsense Technical Solutions, Jeroen Langevoort en Richard Langezaal van Axign en Herbert Berkhout van SoundEnergy. Prachtige startups met gemotiveerde, beginnende ondernemers die zich door de gevreesde ‘valley of death’ niet laten afschrikken. Kortom: spanning en sensatie!

Jury
De jury van de Twentse Zakenverkiezing staat dit jaar weer onder leiding van Wilma van Ingen, voorzitter van de Raad van Bestuur bij Nysingh Advocaten Notarissen. Wilma van Ingen, die de eerste jaren de jury van de zakenverkiezing voorzat, volgt Marijke van Heeswijk op. Gaston Sporre, oud KvK-voorzitter en adviseur, onderneemster Regina Nieuwmeijer, advocaat Henk Dijks en professor Dave Blank zijn de overige juryleden. Dave Blank is naast zijn activiteiten op onder andere het terrein van nano-technologie ook Chief Scientific Ambassador University of Twente.

Mkbasics BeLife Fitste Bedrijf/Instelling/Instantie van Twente
Slechts twee kandidaten hebben zich weten te plaatsen voor de finale om de titel Mkbasics BeLife Fitste Bedrijf/Instelling/Instantie van Twente. ROC van Twente (Gerald Oude Alink/Adrie Michels) bindt de strijd aan met Dealerdirect BV (Bas Oude Luttikhuis), het moederbedrijf van ikwilvanmijnautoaf.nl
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20 september 2017

TOM’s Business Blow Out
Zakenverkiezing als graadmeter voor Twents ondernemerschap

Vrijdag 17 november 2017 - De Grolsch Veste

De Twentse Zakenverkiezing is een onmisbaar onderdeel van TOM’s Business Blow Out. Op de schouders van de jury rust de belangrijke taak om uit de fine fleur van het Twentse bedrijfsleven een representatieve shortlist samen te stellen en, uiteindelijk, de winnaars in de categorieën Beste ondernemer, Beste startup en Fitste bedrijf te selecteren.

In de jury van de Twentse Zakenverkiezing zijn dit jaar nieuwe gezichten te vinden. Juryvoorzitter Marijke van Hees en Herman Spenkelink hebben na jaren van grote inzet, betrokkenheid en deskundigheid plaats gemaakt voor Wilma van Ingen, Dave Blank en Regina Nieuwmeijer. Bestuurder Gaston Sporre en Henk Dijks van Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte in Enschede maken ook dit jaar weer deel uit van de jury.

Nieuwe impulsen
Met Prof. Dr. Ing. Dave Blank, Chief Scientific Ambassador van de Universiteit Twente, krijgt de jury een wetenschappelijke impuls. Ondernemer Regina Nieuwmeijer maakte als Twents Zakenvrouw 2012 al eerder deel uit van de jury.
Het team staat onder leiding van Wilma van Ingen. Op deze pagina’s een interview over haar kijk op de verkiezingen.

De eerste aanmeldingen zijn inmiddels binnen en ook vanuit andere richtingen worden ondernemers aangedragen. Uiteindelijk zal dit over enkele weken leiden tot een shortlist, waaruit de winnaars worden gekozen.

Twentse Zakenverkiezing
Evenals vorig jaar zal de finale van de Twentse Zakenverkiezing in het tweede gedeelte van de avond plaatsvinden. Een spetterend slotstuk, waarbij de winnaars traditiegetrouw worden bedolven onder oorkondes, cadeaus, confetti, familie, vrienden en collega’s.

Deels nog een verrassing
Het volledige programma van TOM’s Business Blow Out is voor een deel nog een verrassing, zegt organisator Jeroen Achterberg: “Maar dat het weer spectaculair wordt, interessant en van hoog culinair niveau, is duidelijk. We willen immers elk jaar verbeteren. En… TOM’s Business Blow Out moet uitgroeien tot een vaste plek in de Twentse zakenagenda.”

Formule
De formule van de eerste editie blijft in grote lijnen gehandhaafd. Cultuur, amusement, interviews en presentaties en dat alles gelardeerd met een Foodstreet met amuses, fingerfood en bites en de mooiste wijnen.


Bestel uw kaarten voor dit feestelijke event hier.

Copyright 2018 - Van Deinse Media BV